Tennis
Varaa vuoro

Tenniskentät

Helsingin Mailapelikeskuksen päähallissa on neljä tenniskenttää. Kenttien 1. ja 2. pinnoitteet vaihdettiin kesällä 2020 kovaan Novacrylic joustopinnoitteeseen. 3. ja 4. kenttien päällysteenä on mattopintainen, pehmeä velour. Hallin takana ylipainehallissa on kolme greenset-pinnoitteista tenniskenttää, joista yhdellä pelataan arkisin sulkapalloa. Kesäisin käytössä on yksi hiekkatekonurmikenttä.

Tenniskenttien sijainnit

Sisätenniskentät sijaitsevat päähallissa, sisäänkäynti pääovesta. Ylipainehalli on päähallin takana, ja sinne pääsee päähallin kautta.


Vakiovuoro

Varaamalla vakiovuoron varmistat että pääset pelaamaan joka viikko samana päivänä ja kellonaikana. Tenniksen vakiovuorokausi on 15.8.-31.5. (HUOM. Keväällä -24 ylipainehallin vakiovuorot 31.5 asti, mutta rakennusprojektin toteutuessa vakiovuoro voi loppua aikaisemmin)

Vakiovuoro on voimassa myös pyhinä. Poikkeuksena on jouluaatto 24.12., jolloin vuoro ei ole käytettävissä.

Vakiovuoro laskutetaan jälkikäteen noin 2-3 kuukauden jaksoissa. Voit hyödyntää liikuntarahaa maksamalla vuoroja kassalle ennen laskun muodostumista (laskutuskauden viimeinen päivä).

Laskutuskaudet:

1.1.–31.3.
1.4.–15.6.
15.8.–31.10.
1.11.–31.12.

Jos et pääse jollekin vuorolle pelaamaan, niin voit laittaa sen myyntiin varausjärjestelmämme kautta osoitteessa kauppa.mailapelikeskus.fi.

Jos vuoro menee kaupaksi, niin myydystä vuorosta ei muodostu laskua. Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vakiovuoro jatkuu aina automaattisesti seuraavalla kaudella. Jos et halua jatkaa enää syyskaudella, niin vuoro tulee irtisanoa sähköpostitse edellisen huhtikuun loppuun mennessä.
Jos et halua jatkaa vuoroa enää kevätkaudella, niin vuoro tulee irtisanoa edellisen lokakuun loppuun mennessä.

Vapaat vakiovuorot löytyvät täältä. Pyrimme pitämään listat ajan tasalla. Jos et löydä sopivaa vuoroa, niin kysythän vapaista vuoroista vielä asiakaspalvelusta tai lähettämällä allaolevan lomakkeen.


Haluatko lisätietoa tenniskentistä?