Sulkapallo
Varaa vuoro

Sulkapallokentät

Helsingin Mailapelikeskuksen päähallissa on kahdeksan parkettipinnoitteista sulkapallokenttää. Ylipainehallissa on käytössä neljä greenset-pinnotteista sulkapallokenttää.

Sulkapallokenttien sijainnit

Sulkapallokentille pääsee kahvilan ja miesten pukuhuoneen kautta. Ylipainehalli sijaitsee päähallin takana ja sinne pääsee tennishallin käytävän kautta.Vakiovuoro

​​​​​​​​​​​​​​Varaamalla vakiovuoron varmistat että pääset pelaamaan joka viikko samana päivänä ja kellonaikana. Päähallissa sulkapallon vakiovuorokausi on 1.8.-15.6.

Ylipainehallissa vakiovuorokausi on 15.8.-31.5. (HUOM. Keväällä -24 ylipainehallin vakiovuorot 31.5 asti, mutta rakennusprojektin toteutuessa vakiovuoro voi loppua aikaisemmin)

Vakiovuoro laskutetaan jälkikäteen noin 2-3 kuukauden jaksoissa. Voit hyödyntää liikuntarahaa maksamalla vuoroja kassalle ennen laskun muodostumista (laskutuskauden viimeinen päivä).

Laskutuskaudet:

1.1.–31.3.
1.4.–15.6.
1.8./15.8.–31.10.
1.11.–31.12.

Jos et pääse jollekin vuorolle pelaamaan, niin voit laittaa sen myyntiin varausjärjestelmämme kautta osoitteessa kauppa.mailapelikeskus.fi.

Jos vuoro menee kaupaksi, niin myydystä vuorosta ei muodostu laskua. Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vakiovuoro jatkuu aina automaattisesti seuraavalla kaudella. Jos et halua jatkaa enää syyskaudella, niin vuoro tulee irtisanoa sähköpostitse edellisen huhtikuun loppuun mennessä.
Jos et halua jatkaa vuoroa enää kevätkaudella, niin vuoro tulee irtisanoa edellisen lokakuun loppuun mennessä.

Vapaat vakiovuorot löytyvät täältä

Pyrimme pitämään listat ajan tasalla. Jos et löydä sopivaa vuoroa, niin kysythän vapaista vuoroista vielä asiakaspalvelusta tai allaolevalla lomakkeella.


Haluatko lisätietoa sulkapallokentistä?