FIN

TENNISKENTÄT


Helsingin Mailapelikeskuksen päähallissa on neljä tenniskenttää. Kenttien 1. ja 2. pinnoitteet vaihdettiin kesällä 2020 kovaan Novacrylic joustopinnoitteeseen. 3. ja 4. kenttien päällysteenä on mattopintainen, pehmeä velour. Hallin takana ylipainehallissa on kolme greenset-pinnoitteista tenniskenttää, joista yhdellä pelataan arkisin sulkapalloa. Kesäisin käytössä on yksi hiekkatekonurmikenttä. 

Tenniskenttien sijainnit

Sisätenniskentät sijaitsevat päähallissa, sisäänkäynti pääovesta. Ylipainehalli on päähallin takana, ja sinne pääsee päähallin kautta.

Vakiovuoro (SYYSKAUDELLE -22 EI OTETA ENÄÄ VAKIOVUOROJA)


Varaamalla vakiovuoron varmistat että pääset pelaamaan joka viikko samana päivänä ja kellonaikana. Tenniksen vakiovuorokausi on 15.8.-31.5. (HUOM. Keväällä -23 ylipainehallin vakiovuorot 31.3. asti)

Vakiovuoro laskutetaan jälkikäteen noin 2-3 kuukauden jaksoissa. Voit hyödyntää liikuntarahaa maksamalla vuoroja kassalle ennen laskun muodostumista (laskutuskauden viimeinen päivä). 

Laskutuskaudet:

1.1.–31.3.
1.4.–15.6.
15.8.–31.10.
1.11.–31.12.

Jos et pääse jollekin vuorolle pelaamaan, niin voit laittaa sen myyntiin play.fi sivuston kautta tai sovelluksessa.

Jos vuoro menee kaupaksi, niin myydystä vuorosta ei muodostu laskua. Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vakiovuoro jatkuu aina automaattisesti seuraavalla kaudella. Jos et halua jatkaa enää syyskaudella, niin vuoro tulee irtisanoa sähköpostitse edellisen huhtikuun loppuun mennessä.
Jos et halua jatkaa vuoroa enää kevätkaudella, niin vuoro tulee irtisanoa edellisen lokakuun loppuun mennessä.

Vapaat vakiovuorot löytyvät täältä. Pyrimme pitämään listat ajan tasalla. Jos et löydä sopivaa vuoroa, niin kysythän vapaista vuoroista vielä asiakaspalvelusta tai lähettämällä allaolevan lomakkeen.  


Lisätietoa tenniskentistä

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa Mailapelikeskuksen
Laji, josta haluan lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)