FIN

SQUASHKENTÄT

Helsingin Mailapelikeskuksessa on kaksi 2017 joulukuussa valmistunutta squashkenttää. Squashkentillä on parkettialusta ja takaseinä on lasia. Keskuksesta voi vuokrata squash- ja squash 57 -mailoja sekä ostaa molempiin lajeihin palloja. Shopissa on myynnissä  squashmailoja. 

Squashkenttien sijainnit

Squahkentät sijaitsevat sulkapallohallin päädyssä ja niille kuljetaan kahvilan tai miesten pukuhuoneen kautta. 

Vakiovuoro

Varaamalla vakiovuoron varmistat että pääset pelaamaan joka viikko samana päivänä ja kellonaikana. Squashin vakiovuorokausi on 15.8.-31.5.

Vakiovuoro laskutetaan etukäteen noin kahden kuukauden jaksoissa. Voit hyödyntää liikuntarahaa maksamalla laskun kassalle ilmoittamalla laskun numeron asiakaspalvelijalle.
Jos et pääse jollekin vuorolle pelaamaan, niin voit laittaa sen myyntiin, ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Jos vuoro menee kaupaksi, niin hyvitämme sen seuraavan jakson laskussa (-2€/käsittelypalkkio). Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vakiovuoro jatkuu aina automaattisesti seuraavalla kaudella. Jos et halua jatkaa enää syyskaudella, niin vuoro tulee irtisanoa sähköpostitse edellisen huhtikuun loppuun mennessä. Jos et halua jatkaa vuoroa enää kevätkaudella, niin vuoro tulee irtisanoa edellisen lokakuun loppuun mennessä.

Vapaita vakiovuoroja on lähes milloin vaan. Lisätietoja ja varaukset: info@mailapelikeskus.fi