FIN

SULKAPALLOKENTÄT

Helsingin Mailapelikeskuksen päähallissa on kahdeksan parkettipinnoitteista sulkapallokenttää. Ylipainehallissa on käytössä neljä greenset-pinnotteista sulkapallokenttää. 

Sulkapallokenttien sijainnit

Sulkapallokentille pääsee kahvilan ja miesten pukuhuoneen kautta. Ylipainehalli sijaitsee päähallin takana ja sinne pääsee tennishallin käytävän kautta. 

Vakiovuoro


Varaamalla vakiovuoron varmistat että pääset pelaamaan joka viikko samana päivänä ja kellonaikana. Päähallissa sulkapallon vakiovuorokausi on 1.8.-15.6. 
Ylipainehallissa vakiovuorokausi on 15.8.-31.5.

Vakiovuoro laskutetaan jälkikäteen noin 2-3 kuukauden jaksoissa. Voit hyödyntää liikuntarahaa maksamalla vuoroja kassalle ennen laskun muodostumista. 

Jos et pääse jollekin vuorolle pelaamaan, niin voit laittaa sen myyntiin play.fi sivuston kautta tai sovelluksessa.

Jos vuoro menee kaupaksi, niin myydystä vuorosta ei muodostu laskua. Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vuoron voi myös siirtää enintään kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella saman hintaiseen tai edullisempaan vuoroon.

Vakiovuoro jatkuu aina automaattisesti seuraavalla kaudella. Jos et halua jatkaa enää syyskaudella, niin vuoro tulee irtisanoa sähköpostitse edellisen huhtikuun loppuun mennessä. 
Jos et halua jatkaa vuoroa enää kevätkaudella, niin vuoro tulee irtisanoa edellisen lokakuun loppuun mennessä.

Vapaat vakiovuorot löytyvät täältä

Pyrimme pitämään listat ajan tasalla. Jos et löydä sopivaa vuoroa, niin kysythän vapaista vuoroista vielä asiakaspalvelusta tai allaolevalla lomakkeella. 

SYYSKAUDELLE 2021 EI OTETA ENÄÄ UUSIA VAKIOVUOROJA


Lisätietoa sulkapallokentistä

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa Mailapelikeskuksen
Laji, josta haluan lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)