FIN

Tule kokeilemaan mailapelejä ja löydä uusi harrastus syksyyn!

Mailapelipäivää vietetään lauantaina 7.9. klo 10-14 Helsingissä kolmessa eri hallissa. Mukana tapahtumassa ovat Helsingin Mailapelikeskus, Talihalli ja Smash Center. 


Mailapelipäivänä voit kokeilla maksutta eri mailapelejä. Tarvitset mukaan vain sisäpelikengät, liikuntavarusteet ja juomapullon! Lainamailoja ja -palloja löytyy halleilta. 


Helsingin Mailapelikeskus

Helsingin Mailapelikeskuksessa voit kokeilla tennistä, sulkapalloa, squashia ja pingistä klo 10-14. Lapset voivat kokeilla tennistä ja sulkapalloa pienemmillä lapsille sopivilla minikentillä. Tenniskentällä lapset voivat temmeltää temppuradalla. Sulkapallohallissa on sulkapallo- ja squashmailojen esittelyä.


Sinulla on myös oiva tilaisuus tulla kehonkoostumusmittaukseen. Mittauksen normaalihinta on 25 €, mutta Mailapelipäivänä se on tarjouksessa hintaan 

15 €!

Lue lisää kehonkoostumusmittauksesta täältä: 

https://tapanilanurheilu.fi/mosagym/


Näiden lisäksi Pro Shopissa on kenkä,- tekstiili,- ja välinetarjouksia. Smash Center

Smash Centerissä voit tutustua Mailapelipäivänä tennikseen, sulkapalloon, squashiin, pingikseen ja padeliin (padeliin tutustuminen peruskurssien takia vain klo 10-11:30). Lajikokeilua on tarjolla kaikenikäisille ja -tasoisille! Lainamailoja ja palloja löytyy jokaiseen lajiin. Nyt viimeistään on myös hyvä hetki testata kesällä 2019 asennetut uudet takalasiseinäiset squashkentät sekä niiden vieressä olevat kiinteät pingispöydät. Tervetuloa tutustumaan uusiin lajeihin Smash Centeriin!Mailapelit ovat tutkitusti todella terveellisiä. Rasituksen lisäksi niihin liittyy koordinaatioharjoituksia, aivotyötä ja sosiaalista kanssakäymistä enemmän kuin moneen muuhun lajiin.