FIN

Biljardi

Mailapelikeskuksen yläkerrasta löytyy täysin uusittu biljardisali, josta löytyy kaksi Chinese 8-ball pool pöytää. 

Chinese 8-ball pool on maailmalla kovassa nosteessa oleva pool-peli, jota pääsee meillä nyt kokeilemaan ensimmäisten joukossa Suomessa.

Voit varata vuoron sivun oikealla olevasta linkistä: varaa vuoro


HINNASTO

Arkisin 8 – 16China pool

Aikuiset 12 eur / h

Opiskelijat ja eläkeläiset 10 eur / h

 

Arkisin ma – to 16 – 22

Aikuiset 15 eur / h

Opiskelijat ja eläkeläiset 12,50 eur / h

 

Viikonloput (paitsi la 16 – 22)

Aikuiset 15 eur / h

Opiskelijat ja eläkeläiset 12,50 eur / h

 

Perjantai ja Lauantai 16 – 22

Aikuiset 17 eur / h

Opiskelijat ja eläkeläiset 14 eur / h


Yksin pelailu 6€ (kun pöytiä on vapaana. Ei voi varata!)


Golf-simulaattori

Mailapelikeskukseen Golf-simulaattori sijaitsee keskuksen yläkerrassa. Sen luo voi ostaa juotavaa ja pientä syötävää alakerran kahviosta. 

Simulaattori on mallia Sports-Coach GSX , joka on  Pohjoismaissa myydyin kaupalliseen käyttöön tehty golfsimulaattori / -analysaattori.

Suurnopeuskameroilla ja infrapunavaloilla varustettu simulaattori tarjoaa laadukkaat golfelämykset. HD-kuvan laatu ja 66 kenttää pitävät huolen siitä, että viihdyt laitteen parissa. Nauti pelaamisesta samalla kun saat palautetta swingistäsi. Tätä lähemmäksi aitoa golfkierrosta et pääse virtuaalisesti.

Huomioitavaa simulaattoripelin kulussa

18 reiän kierrokseen menee noin 1 tunti/hlö ilman putteja. Ensimmäisellä kerralla on hyvä varata ylimääräiset 15 minuuttia simulaattorin toimintaan, valikkoihin ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. Simulaattorissa on valmiina hyvät perusasetukset. Kun simulaattori on tullut tutuksi, menee pelivalintojen tekemiseen jatkossa enää pari minuuttia.

Pelaathan simulaattorissa aina puhtailla mailoilla ja palloilla sekä käytät puhtaita sisäpeli- tai golfkenkiä. Näin varmistamme simulaattoritilan sekä -kankaan pysymisen puhtaana mahdollisimman pitkään ja seuraavien golffarien on mukavampi tulla paikalle.

Simulaattorin kanssa tulee aina olla käytössä muoviset tiit. Niitä on saatavilla simulaattoritilasta. Puiset tiit hajoavat helposti ja roskaavat tilaa. Laskutamme tarvittaessa vuoron varaajalta siivouskulut 50€.

Tuothan omat mailat. Golfpalloja löytyy tilasta. 

Voit varata vuoron sivun oikealla olevasta linkistä: varaa vuoro