FIN

Helsingin Mailapelikeskus JA STR yhteistyöhön valmennustoiminnassa

Helsingin Mailapelikeskus ja STR (Star tennis Team Ry) aloittivat yhteistyön valmennustoiminnassa ja yhteistyö jatkuu vanhempien oltua tyytyväisiä valmennukseen. Järjestämme Mouhoun johdolla Puistolassa juniori- ja aikuisvalmennusta. Mouhou on toiminut kansallisen ja kansainvälisen monilajivalmennuksen parissa (jalkapallo, yleisurheilu ja tennis ). Hän on nähnyt lajikehityksen läheltä. Hän on toiminut monipuolisesti seuran eri sektoreilla.

Tavoitteena on rakentaa selkeä kokonaispaketti, jossa valmennusryhmien toimintaa tukevat syksyllä ja keväällä järjestettävät tenniskoulu- ja teemaviikonloput. Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti nuoret, aikuiset ja kilpapelaajat. Tärkeää harjoituksissa on pelaaminen, kehittäminen (henkinen, fyysinen, tekninen ja taktinen).

Helsingin Mailapelikeskuksen hallipäällikkö Saara Schauman ja STR puheenjohtaja Mounaim Mouhou kommentoivat alkanutta yhteistyötä seuraavasti: ”On hienoa, että toimijat pystyvät tekemään yhteistyötä ja ollaan oltu tyytyväisiä nuorten valmennustoimintaan ja tenniskouluun. ”Ideana on, että vahvistetaan ja käytetään monipuolista tietotaito-osaamista (jalkapallo, yleisurheilu ja tennis) valmennuksessa”.

STR puheenjohtaja Mouhou kommentoi seuraavasti: ”Ei ole mitään järkeä alkaa rakentamaan omaa valmennusta, vaan parantaa Puistolan Urheilijoiden PuiU:n valmennusta ja viedä sitä mahdollisimman korkealle tasolle (SM- ja JGP-turnaukset). Tämänkaltaista yhteistyötä toivoisin enemmän Suomen tennispiireissä.” Toivottavasti tulevaisuudessakin mahdollistamme uudistumiskyvyn lajin kehitykseen seuralle.

Mounaim Mouhou: (Suomen tennisliiton tutkinnot ja Suomen jalkapallovalmentajan tutkinnot)

Elias Mouhou: SM-taso pelaaja, seura- ja kilpavalmentaja (Suomen tennisliiton tutkinnot)