FIN

Tapanilan Urheilutalosäätiö perustaa Kipinä-rahaston

Rahaston avulla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa. Ensimmäinen hakuaika päättyy 15.9.


Kipinä-avustusta voi hakea vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan, joka toteutuu pääsääntöisesti Tapanilan Urheilukeskuksen ja Puistolan Palloiluhallin tiloissa tai seurayhteistyökumppaniemme ohjauksessa. Säätiö haluaa olla tukemassa ja auttamassa lasten tasa-arvoisia harrastusmahdollisuuksia ja näin olla mahdollistamassa lasten tasapainoista kehitystä liikunnan avulla.

Perimätieto kertoo, että Kipinä-nimellä olisi myös historiallinen tausta, ja että Tapanilan Erä on alun perin perustettu nimellä Kipinä. Taustajoukoissa oli tuolloin mukana vapaapalokuntalaisia.

Liikunta kehittää tuki- ja liikuntaelimistöä, parantaa painonhallintaa, kehittää liikuntataitoja, auttaa oppimaan vuorovaikutustaitoja ja reilun pelin henkeä sekä auttaa luomaan ja ylläpitämään sosiaalisia suhteita. Lapsena ja nuorena aloitettu liikunta antaa motivaatiota ja inspiraatiota myös aikuisiän liikuntaan. Tapanilan Urheilutalosäätiön toiminta pohjautuu vahvasti näiden ajatusten tukemiselle.

Kipinä-avustusta voidaan myöntää niin yksilöliikuntaan kuin ryhmien liikuntaan liikuntatiloja tarjoamalla, omalla kurssitarjonnallamme tai seurojen järjestämien kausimaksujen kautta. Avustusta voidaan myöntää myös opetuskustannuksiin esimerkiksi säännöllisellä perheliikunnalla tai osallistumalla lahjakkaan nuoren valmentaja-maksuihin. Tuemme myös tilojamme vuokraavia seuroja mahdollistaaksemme heidän toiminnan jatkamisen lasten ja nuorten parissa.

Tukea myönnetään kerran vuodessa. Ensimmäinen hakuaika päättyy 15.9.2017. Päätöksen tuesta tekee Tapanilan Urheilutalosäätiön hallitus.


Lue lisää rahastosta: www.tapanilanurheilu.fi/tapanilan-urheilukeskus/kipina-rahasto