FIN

Stanley Cup –kansanjuhla Tapanilan Urheilukeskuksessa

Jääkiekon NHL-liigan mestaruuden voittanut Tapanilan Erän salibandykasvatti Teuvo Teräväinen ja Stanley Cup-pokaali vierailivat Mosahallissa tiistaina 21.7. Halli oli täynnä, ja tunnelma lämmin. Katso kuvia vierailusta Tapanilan Urheilukeskuksen Facebook-sivuilta.

 

Kuvia täällä.

Teräväisen ja Stanley Cupin oli tarkoitus vierailla pohjoishelsinkiläisen salibandyn kehdossa Mosahallissa jo maanantaina, mutta Chicagossa raivonnut myrsky viivästytti lentoja niin, että pokaali saapui Suomeen vasta maanantai-iltana.
Tapanilan Erässä salibandyn C-nuorten Suomen mestaruuden vuonna 2009 voittanut Teräväinen muistaa tiistaina juuriaan, kun hän tuo maailman kovimman kiekkoliigan mestaruuspokaalin Mosahalliin ihasteltavaksi. Avoin yleisötilaisuus Mosan yläkentällä (Erätie 3) alkaa tiistaina klo 11.30. Pokaali ja Teräväinen saapuvat paikalle noin klo 11.45.
Tervetuloa tapaamaan eräläistä NHL-mestaria ja Stanley Cup -pokaalia Mosalle!

Mosahalli on Teräväiselle kuin toinen koti - nuori kiekkoilija varttui salibandyn parissa juhlien muun muassa C-nuorten Suomen mestaruutta Erän paidassa vuonna 2009. Teräväisen salibandytausta nousi monessa mediassa esiin kevään Stanley Cupin pudotuspelien aikana, jopa Pohjois-Amerikkaa myöten!

Tänään