FIN

Helsingin Mailapelikeskus pitää toistaiseksi ovet auki

Helsingin Mailapelikeskus pitää toistaiseksi ovet auki perhe- ja yksityiselämään kuuluvalle toiminnalle, lasten ja nuorten ohjatulle harrastustoiminnalle sekä ammattiurheilulle.


Helsingin Mailapelikeskuksen toiminta jatkuu toistaiseksi. AVI:n ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista, eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Pelivuoroilla tulee pelata oman perhe- ja yksityiselämän piiriin kuuluvien henkilöiden kanssa. Kaikki ulkopuolisen pelikaverin kanssa sovitut pelit tulee AVI:n ohjeistukseen perustuen perua ja siirtää.

Vakiovuoro tulkitaan yksityiskäytöksi, jossa pelaajalla on vakiintunut, tuttu pelikaveri. 28.12.-10.01.2022 välillä vakiovuorolaisilla on oikeus peruuttaa vakiovuoronsa ilmoittamalla siitä Mailapelikeskuksen asiakaspalveluun. Uusia vakiovuoroja ei oteta toistaiseksi vastaan.

Kaikki yksittäiset varaukset tulee tehdä ennakkoon verkossa tai asiakaspalvelun kautta. 

Ethän tule yksityiskäyttöön varatulle vuorolle, jos olet kipeänä tai sinulla on flunssan oireita. Vältä kontaktia muihin pelaajaporukoihin. 

Pukuhuoneet ja pesutilat ovat toistaiseksi pois käytöstä.