FIN

Mailapelikeskuksen maksukäytäntöjen muutokset

Vakiovuorot

Jatkossa Mailapelikeskuksen vakiovuorot laskutetaan jälkikäteen. Laskutuskaudet ovat seuraavat:

1.1.–31.3.

1.4.–15.6. 

1.8/15.8.–31.10.

1.11.–31.12.

Tulevia vakiovuoroja on mahdollista maksaa etukäteen esimerkiksi liikuntarahaa hyödyntäen asiakaspalvelupisteellä. Menneistä vuoroista muodostuu lasku, eikä niitä voi enää jälkeenpäin asiakaspalvelussa maksaa. Samoin jo lähetettyjä laskuja ei voi enää maksaa asiakaspalvelupisteellä.

Vakiovuorot, joita ei pääse itse käyttämään on helppo laittaa itse myyntiin play.fi sovelluksen kautta. Vuorot on mahdollista laittaa myyntiin milloin vain.

Kevätkauden vakiovuorot tulee irtisanoa 31.10 mennessä.


Irtovuorovaraukset

Nyt myös liikuntarahaa (smartum, e-passi ja edenred) voi hyödyntää verkossa tehtävien varausten maksuun. Fyysisillä seteleillä maksaessa vuorot tulee maksaa asiakaspalvelupisteellä.

Irtovaraukset ovat mahdollista perua kokonaan 12 h ennen vuoron alkua. Verkossa tehty maksusuoritus palautuu tällöin saldona asiakkaan pelitilille, jota on mahdollista käyttää seuraavissa varauksissa. Jos irtovuoron haluaa perua alle 12 h ennen vuoron alkua, on vuoro mahdollista laittaa tällöin myös myyntiin. Myymättömät irtovuorot veloitetaan.


Netissä maksaminen edullisempaa

Suosittelemme kaikkia asiakkaita tekemään irtovuorojen varaukset verkossa. 1.11.2021 alkaen verkossa tehdyt varaukset ovat myös edullisempia (puhelimitse/sähköpostitse tehtävistä irtovarauksista veloitamme 1 € palvelumaksun, joka lisätään irtovuoron hintaan).


Alennusryhmät

Eläkeläiset, opiskelijat ja PuiU/PTC jäsenet saavat alennuksen myös verkossa varatuista vuoroista. Tulethan todistamaan oikeutesi alennukseen asiakaspalvelupisteelle.