FIN

MAILAPELIKESKUS SIIRTYY UUTEEN VARAUSJÄRJESTELMÄÄN 16.6. ALKAEN

Varausjärjestelmämme siirtyy keskiviikon 16.6.2021 vuoroista alkaen uuteen osoitteeseen play.fi/mailapelikeskus.

Uusi varausjärjestelmä avautuu asiakkaiden käyttöön keskiviikkona 9.6. ja varauksia voi tehdä 16.6. eteenpäin. Voit tehdä yhä varauksia vanhan järjestelmän kautta tiistain 15.5. vuoroihin asti.

 

Uuden varausjärjestelmän käyttäminen tarvitsee kertaluontoisen rekisteröitymisen, ellei sinulla ole play-tunnuksia jo ennestään. Voit myös ladata play.fi:n mobiilisovelluksen puhelimeesi, josta näet kätevästi vapaana olevat vuorot.

 

HUOM! Kauden 2020-2021 vakiovuorolaisemme sekä ne asiakkaat, joilla on jokin voimassaoleva sarjakortti meille, saavat 9.6.2021 sähköpostin, jossa on ohje ja linkki käyttäjätunnuksesi siirtoon (myös kaikki varauksesi siirtyvät automaattisesti). Vakiovuorolaisen ei siis tarvitse tehdä tunnuksia itse, vaan tili vahvistetaan sähköpostiin tulleen linkin kautta. Vaikka olisit jo perunut vakiovuorosi syksylle 2021, saat silti käyttäjätunnuksiin liittyvän viestin ja pääset varausjärjestelmään suoraan viestissä olevan linkin kautta. Vanhoista sarjakorteista, joissa on vielä kertoja jäljellä, käyttökerrat siirtyvät euromääräisenä saldona uudelle tilille ja saldo on näkyvissä 9.6. kun uusi järjestelmä aukeaa. Saldoa voi käyttää  verkkokaupassa varattavien, 16.6. eteenpäin tapahtuvien vuorojen maksuun, sekä vanhaan tapaan asiakaspalvelupisteellä 15.6. mennessä tapahtuvien vuorojen maksuun.

 

Alennusryhmiin oikeutettujen tulee ensimmäisen varauksen yhteydessä tulla hallille todistamaan oikeutensa alennuksiin. Tämän jälkeen verkkokauppa tunnistaa oikeuden alennusryhmähintoihin automaattisesti ja saat jatkossa myös alennushintaiset vuorot ostettua kätevästi omilla tunnuksilla.