FIN

MAILAPELIKESKUS AVATAAN 15.4. ALKAEN POIKKEUSJÄRJESTELYIN

Kentät voidaan vuokrata 2008-syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken.

Vuokrattavat tilat:


Tenniskenttä 2 HINTA 32€/h
Tenniskenttä 4   HINTA 32€/h
Ylipainehalli (tennis, sulkapallo)    HINTA 32€/h
Sulkapallohallin etuosa  HINTA 24€/h
Sulkapallohallin takaosa (sulkapallo, squash, pingis) HINTA 24€/h
Golf-simulaattori HINTA 25-35€/h

Toivomme varausten tekoa erityisesti varaussivuston kautta asiakaspalvelun ruuhkautumisen välttämiseksi. Varattuja vuoroja ei voi laittaa laskulle, vaan kaikki vuorot tulee maksaa paikan päällä kassaan. Sarjakortit eivät myöskään ole käytettävissä 28.4. asti. 

 
Näiden poikkeusjärjestelyiden myötä vakiovuorot eivät ole voimassa 28.4. asti. Vuorot hyvitetään jo maksaneille asiakkaille. Olemme poistaneet kaikki vakiovuoro- sekä ennalta tehdyt irtovuorovaraukset 28.4. saakka.

Suihkut ja saunat ovat pois käytössä ainakin 28.4. asti.

Näillä rajaustoimilla pyrimme varmistamaan pelialueiden maksimimäärän 6 henkilöön ja näin ollen turvallisen pelaamisen riittävillä turvaväleillä. On erityisen tärkeää, että oman vuoron jälkeen kentiltä poistutaan viivyttelemättä ja hallille saavuttaisiin valmiin liikuntavarustuksen kanssa.

Pahoittelemme näistä muutoksista aiheutuvaa vaivaa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan. Toivomme kaikilta ymmärrystä tilanteeseen. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan pelejä ja harjoituksia taas normaalisti.