FIN

Tulossa erityisjärjestelyjä harrastustoimintaan tiistaista 2.3. alkaen.

Tiedotamme muutoksista maanantaina 1.3.


Etelä-Suomen aluehallintoviraston tänään perjantaina 26.2.2021 esittämän päätöksen seurauksena joudumme suunnittelemaan erityisjärjestelyjä toimintaamme. Aluehallintoviraston päätös perustuu tartuntatautilain väliaikaiseen pykälään 58 g. Yhdessä Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa tehtävällä tilakohtaisella suunnitelmalla tulemme rajoittamaan tilojen harrastajamäärän 10 henkilöön.


Aluehallintoviraston tiedotteeseen voit tutustua täällä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902187


Toiminnan suunnittelu on käynnissä ja tilojen käyttösuunnitelma valmistuu maanantaina 1.3., jolloin tiedotamme aiheesta lisää. Isot muutokset eivät tapahdu käden käänteessä, joten tulevat muutokset ovat voimassa aikaisintaan tiistaina 2.3.2021.


Teemme kaikkemme, että voisimme turvata mahdollisuuden harrastamiseen, vaikka se tarkoittaakin rajuja rajauksia tilojen käyttöön. Uudet järjestelyt tulevat vaatimaan kärsivällisyyttä ja tiukkaa kuria niin henkilökunnalta kuin asiakkailtakin. AVI valvoo liikuntakeskusten toimintaa ja siten myös meidän toimintaamme ja puuttuu tarvittaessa esiintyviin epäkohtiin.


Tiedotamme muutoksista siis lisää maanantaina nettisivuillamme: www.mailapelikeskus.fi/ajankohtaista sekä www.fb.com/mailapelikeskus. Huolehditaan toisistamme ja toimitaan vastuullisesti! Yhdessä saamme koronan taltutettua.