FIN

KORONA-AJAN TOIMINTAOHJEET VIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI

Tapanilan Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen päivitetyt korona-ajan toimintaohjeet (27.9.2020)

 

SUOSITTELEMME KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ YLEISISSÄ TILOISSA, PUKUHUONEISSA SEKÄ LAJEISSA, JOISSA LÄHIKONTAKTIN VÄLTTÄMINEN EI OLE MAHDOLLISTA.

  • Saavuthan tunnille niin, että minimoit sisällä odottamisen ruuhkien ja lähikontaktien välttämiseksi. Mahdollisuuksien mukaan siirry ulkotiloista suoraan harjoittelutilaan täsmällisesti treenivuoron alkaessa.
  • Annathan edellisen tunnin harrastajille tilaa poistua harjoittelutilasta ennen kuin menet sisään.
  • Oman treenisi loppuessa poistuthan sisätiloista viivyttelemättä lähikontaktien minimoimiseksi.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa sekä lajeissa, joissa lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista.
  • Tiloissamme harrastavien lapsien vanhempia pyydämme odottamaan treenien ajan urheilukeskuksen ulkopuolella. Sisätiloissa ei saa oleskella ilman omaa sovittua harrastusta, kokousta tai ravintolassa vierailua. Tällä poikkeuskäytännöllä sisätiloissa liikkuvien on helpompi pitää välimatka muihin käytävillä ja aulatiloissa mennessään harrastuksiin ja poistuessaan niistä. Vaatimus omasta harrastuksisesta ei koske ravintola Julian tiloja ja ravintolan asiakkaita.
  • Pyydämme harrastuksiin tulevia saapumaan paikalle mahdollisuuksien mukaan valmiiksi treenivaatteissa, jolloin tarvetta pukuhuoneiden käytölle ei ole. Pukuhuoneet ovat kuitenkin käytössä toistaiseksi ja pyydämme minimoimaan niissä vietetyn ajan.
  • Tiloihin saavutaan ehdottomasti vain täysin terveenä ja oireettomana.
  • Koska tiloissamme harrastetaan vuosittain kymmeniä erityyppisiä lajeja, niin seurat ja tapahtumajärjestäjät antavat omat lajikohtaiset osallistumisohjeet harrastajilleen. Tutustuthan tapahtuman tai harrastuksen järjestäjän lisäohjeisiin oman lajisi järjestelyihin liittyen. Tapahtuman tai harrastuksen järjestäjä antaa tarkemmat ohjeet kasvomaskien käytöstä laji- tai tapahtumakohtaisesti sekä huolehtii niiden saatavuudesta tarvittaessa.
  • Jos epäilet koronatartuntaa, soita Helsingin koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 (päivittäin kello 8-18) ja muina aikoina päivystysapuun, p. 116 117. Mikäli testitulos on positiivinen, ole yhteydessä lajisi järjestäjään.